122. vuosikerta

Oletko sinä Historiallisen Aikakauskirjan päätoimittaja 2021–2025?

Historiallinen Aikakauskirja on Suomen Historiallisen Seuran ja Historian Ystäväin Liiton julkaisema tieteellinen aikakauslehti, joka ilmestyy neljästi vuodessa. Aikakauskirja on samalla Historian Ystäväin liiton jäsenlehti. Sen levikki on noin 1 600 kappaletta. Lehteä tilaavat sekä alan ammattilaiset että historian harrastajat.

Historiallisen Aikakauskirjan päätoimittajan tehtävä julistetaan haettavaksi 1.1.2021 alkavaksi viisivuotiskaudeksi. Päätoimittajaksi voidaan valita Suomen Historiallisen Seuran tutkijajäsen. Kyseessä on sivutoimi. Päätoimittajan valitsee Aikakauskirjan hallitus, joka voi tarpeen vaatiessa kutsua tehtävään myös henkilön, joka ei ole sitä hakenut määräaikaan mennessä.

Vapaamuotoiseen hakemukseen tulee liittää hakijan lyhyt näkemys toimituslinjastaan. Hakemukset pyydetään lähettämään viimeistään maanantaina 17.2.2020 sähköpostitse Historiallisen Aikakauskirjan hallituksen sihteerille Raimo Parikalle, raimoparikka(at)gmail.com.

Lisätietoja antavat Historiallisen Aikakauskirjan hallituksen puheenjohtaja Sari Katajala-Peltomaa, sari.katajala-peltomaa(at)tuni.fi tai sihteeri Raimo Parikka, raimoparikka(at)gmail.com.

Julkaistu kategoriassa:
Avainsanat:

Kirjoita kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.