121. vuosikerta

Historiallinen Aikakauskirja tarjolla opiskelijahintaan

Historiallinen Aikakauskirja on tieteenalansa johtava julkaisu Suomessa. Lehden sisältö heijastaa 2000-luvun historiantutkimuksen ajankohtaisia aiheita ja keskusteluja, vaikka lehdellä on ikää jo yli 110 vuotta. Useassa lehden numerossa on erityinen teemaosio. Vuoden 2014 numeroissa käsitellään mm. elämää diktatuureissa ja kuolemaa, mutta myös elämän valoisia puolia eri aikoina ja eri kulttuureissa. Lehdessä julkaistaan myös kolumneja, keskustelupuheenvuoroja ja tiedeuutisia ajankohtaisista aiheista, samoin suuri joukko kirja-arvioita väitöskirjoista ja muista historia-alan uusimmista julkaisuista.

Historiallista Aikakauskirjaa lukemalla pysyy kärryillä siitä, ketkä Suomessa tutkivat historiaa, mistä aiheista suomalaisessa historiantutkimuksessa keskustellaan ja  mihin sävyyn. Samalla karttuu tuoretta tietoa  tenttikirjojen käsittelemistä asioista.

Historiallinen Aikakauskirja ilmestyy neljästi vuodessa, vuodesta 2014 alkaen sekä perinteisenä paperimuotoisena lehtenä että tilaajille ilmaisena digilehtenä. Lehden ulkoasu on laadultaan yhtä korkeatasoinen kuin sisältökin. Yhteen vuosikertaan mahtuu viitisensataa sivua täyttä asiaa  historiantutkimuksen kentiltä. Lehti kuuluu itseoikeutetusti jokaisen historian ystävän kirjahyllyyn tai lukulaitteeseen. Voit tutustua digilehteen täältä.

Tilaushinta on edullinen sisällön määrään ja laatuun nähden, ja opiskelijoilla – olipa pääaine tai oppilaitos mikä tahansa – on mahdollisuus tilata se tingittyyn opiskelijahintaan, vain  30 € / vuosi. Alennus on 40 prosenttia vuosikerran normaalista tilaushinnasta.

Jos ajankohtainen historiantutkimus kiinnostaa, voit tilata Historiallisen Aikakauskirjan kotiosoitteeseesi vaivattomasti internetistä sivulla https://haik.net/tilaukset.

Mainitse tilauslomakkeen viimeisellä rivillä, että olet opiskelija, niin saat alennuksen tilaushinnasta.