121. vuosikerta

Historiallinen Aikakauskirja siirtyi digiaikaan

Historiallinen Aikakauskirja ilmestyy jatkossa sekä paperisena että digiversiona. Vuoden ensimmäinen numero on näytenumerona vapaasti luettavissa verkossa.

Digiuudistuksen tavoitteena on palvella lehden lukijakuntaa entistä monipuolisemmin. Paperilehti tulee tilaajille normaaliin tapaan neljä kertaa vuodessa. Lisäksi he pääsevät salasanalla kirjautumaan digilehteen, joka on luettavissa niin älypuhelimilla kuin tableteillakin.

Digilehdestä huolimatta vanhat numerot ilmestyvät entiseen tapaan vuoden viiveellä Kansalliskirjaston ja Kopioston ylläpitämässä Elektra-palvelussa.

Lehden toimitus ottaa mielellään vastaan palautetta digiuudistuksesta. Jatkossa digilehteä ja verkkonäkyvyyttä kehitetään edelleen lukijakokemusten ja saadun palautteen pohjalta. Palautteen voi lähettää lehden toimitussihteerille (heidi.kurvinen(at)oulu.fi).

Julkaistu kategoriassa:
Avainsanat:

Kirjoita kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.